Eventer

Hos oss finner du begivenhetsrike eventer som byr på gode opplevelser.  

Image by Maksym Kaharlytskyi

Winemakers Dinner 22. oktober

Vi på Quality Grand Hotel i Kongsberg sammen med Gaia Wines har æren å invitere deg til en helt magisk kveld. Vi serverer en 5-retters middag med inspirasjon fra årstiden og Nordvest-Italia. Tilberedt av gastronomi-geni Stig Asle Softig og drikke fra vinprodusenten Giovanni Rosso. Verten din denne kvelden er ingen ringere enn vinmesteren, amatørkomikeren og proff-sjarmøren: Lars Geir Rein-Hellisen. Sammen skal vi spise, drikke og oppleve Italia på sitt beste. Varm velkommen.

Vegetarisk Burger

Burgers & Beer-Makers Dinner 23. oktober

Vi har stor glede av å invitere deg til en helt spesiell middag. Hamburgerguru og matgeni Stig Asle Softig sammen med Haandbryggeriet serverer en 5-retters burgersmakingsmeny med smakfulle dykk fra Haandbryggeriet

Image by Artur Shamsutdinov

Whisky & Ost Aften 30. oktober

Vi på Quality Grand Hotel arrangerer stolt en Whisky og ostekveld utover det vanlige. Vi har æren av å samarbeide med noen av de aller beste innen deres felt, og vi lover en uforglemmelig kveld med mange smakopplevelser og historier.

 

Kveldens verter er ingen ringere enn:

 

Mario Miron 

jobber som produktspesialist for Robert Prizelius og er whiskyekspert. Denne kvelden vil han være din guide i denne jungelen av flytende poesi. Han tar deg med på en reise og lover at du får en unik mulighet til å høre, smake og oppleve gudenes nektar fra skotske Glenfiddich

 

Siri Helen Winther, som er grunder og driver Winther Artisan Food & Restaurant, har en spesiell kjærlighet til ost. Hun har i hele sin yrkeskarriere jobbet med norske råvareprodusenter og de siste årene har hun vært dommer for World Cheese Award, også kalt verdensmesterskapet i ost.

 

Vi ser frem til å se deg!